Acasă Diverse Cel mai nou model Mercedes

Cel mai nou model Mercedes

Primele fotografii  cu G-Class, reproiectate de Mercedes-Benz, s-au scurs înaintea debutului, din 15 ianuarie,  de la Salonul Internațional Auto din Detroit. Fotografiile au fost publicate pe site-ul olandez AutoWeek.nl și dezvăluie integral proiectarea noului off-roader.

Aspectul 2019 Mercedes-Benz G-Class nu este surprinzător, deoarece era deja cunoscut faptul că echipa de design păstrează liniile iconice ale clasei G de generație anterioară, a cărei formă boxy se încadrează în clasa G lansată în 1979.

Există diferențe subtile pe care totuși le vor recunoaște fanii G-Class. Farurile sunt mai mari decât la modelul anterior și nu la fel de încastrate ca înainte. Ele sunt, de asemenea, unități full LED.

Reproiectata clasa G este de asemenea mai largă decât modelul anterior, deși nu este la fel de înalta ca înainte. Acest lucru duce la o proporție mai ghemuită, ceea ce presupune o mai bună stabilitate.

Are un design interior de lux, asemănător cu clasele E și S actuale, dar cu tușuri robuste. Există, de asemenea, atingeri retro, pe partea pasagerului este așezat mânerul de prindere, care se aseamănă cu modelul original din 1979. Poziția orificiilor de ventilație este aceeași ca la originalul G.

5/5 - (12 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Radu FLOREA
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima este cel mai nou grup de presă independentă din România. Acesta  își p…