Acasă Extern Donald Trump acuză FBI că l-a spionat în campania electorală

Donald Trump acuză FBI că l-a spionat în campania electorală

Preşedintele SUA, Donald Trump, a scris duminică pe Twitter că  este tot mai evident cum autorităţile americane au spionat ilegal campania sa electorală din 2016, în contextul în care FBI a publicat documente despre fostul său consilier de campanie Carter Page.

Mesajul președintelui Trump a fost postat la scurt timp după ce FBI a publicat sâmbătă mai multe documente despre Carter Page ca parte a unei anchete privind posibila colaborare a acestuia cu Guvernul rus pentru a submina alegerile, relatează Reuters.

Donald Trump a afirmat că aceste documente confirmă fără îndoială că „Departamentul «Justiţiei» şi FBI au indus în eroare instanţele”.

„Se vede tot mai clar cum campania electorală (a lui ) Trump pentru preşedinție a fost spionată (supravegheată) ilegal în avantajul politic al escroacei Hillary Clinton şi al DNC (Comitetul Democrat National al Partidului Democrat)”, susţine preşedintele SUA într-un mesaj pe Twitter.

Potrivit documentelor publicate sâmbătă, „FBI crede că eforturile Guvernului rus sunt coordonate cu Page şi posibil alţi indivizi asociaţi cu” campania Trump.

Carter Page a negat că ar fi colaborat cu Rusia şi nu a fost încă inculpat pentru vreo infracţiune.

5/5 - (1 vote)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Cătălin RUS
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Un militar rus și-a sacrificat viața apărând cu propriul trup o mamă și fiică de tirul de mortiere tras de Nazi Azov

În Mariupol, un soldat rus, căruia încă nu i s-a aflat numele,  și-a pierdut viața în timp…