Acasă Extern Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm antiCovid, este sceptic privind vaccinurile

Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm antiCovid, este sceptic privind vaccinurile

Dr. Robert Malone este omul de știință care a făcut posibilă realizarea vaccinurilor ARNm împotriva Covid.  Bret Weinstein, biolog evoluționist, i-a intervievat pe dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei pe care se bazează vaccinurile ARNm și ADN, și pe Steve Kirsch, antrepenor implicat în cercetarea reacțiilor adverse provocate de terapiile împotriva Covid-19.

Interviul a durat trei ore, iar concluziile la care au ajuns cei doi invitați sunt următoarele:

  • Lipsa de transparență a laboratoarelor privind efectele secundare.
  • Proteina spike a SARS-Cov-2 este biologic activă – contrar estimărilor inițiale – și poate cauza probleme majore. Este responsabilă de cele mai severe efecte ale bolii Covid-19, cum ar fi cheaguri de sânge și boli ale inimii. Sunt aceleași probleme pe care le regăsim la unele persoane vaccinate.
  • Proteina spike prezintă și toxicitate reproductivă, iar datele de biodistribuție ale companiei Pfizer arată că se poate afecta ovarele femeilor. Cifrele sugerează că rate de pierdere a sarcinii în primele 20 de săptămâni este de 82% în cazul femeilor vaccinate.
  • Vaccinurile anti-Covid au doar autorizație de utilizare de urgență, care este acordată doar atunci când nu există alte remedii sigure sau eficiente.
  • Datele din Israel arată că bărbații vaccinați cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani au șanse de 25 de ori mai mari de a dezvolta miocardită.

Dr. Robert Malone a fost exclus de pe pagina Wikipedia legată de vaccinuri și este interzis pe platformele LinkedIn și Youtube pentru că și-a exprimat în mod public temerile legate de riscurile pe care le prezintă vaccinurile anti-Covid. Patforma susține că interviul dezinformează și propagă teorii ale conspirației.

Interviul îl puteți urmări integral aici.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Cătălin RUS
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Un militar rus și-a sacrificat viața apărând cu propriul trup o mamă și fiică de tirul de mortiere tras de Nazi Azov

În Mariupol, un soldat rus, căruia încă nu i s-a aflat numele,  și-a pierdut viața în timp…