Acasă Extern Un militar rus și-a sacrificat viața apărând cu propriul trup o mamă și fiică de tirul de mortiere tras de Nazi Azov

Un militar rus și-a sacrificat viața apărând cu propriul trup o mamă și fiică de tirul de mortiere tras de Nazi Azov

În Mariupol, un soldat rus, căruia încă nu i s-a aflat numele,  și-a pierdut viața în timp ce apăra cu propriul trup o mama și fiică de tirul cu mortiere tras într-o zonă civilă de fasciștii din Batalionul Nazi Azov.

Soldatul rus a protejat cu propriul corp pe cele două ucrainience pănă la intrarea intr-o clădire, apoi a murit din cauza rănilor produse de schije.

Propria jertfă a soldatului rus pentru a proteja de gloanțe două femei lipsite de apărare este un gest profund creștin care ne amintește de cuvintele lui Isus Hristos: „Nimeni nu are dragoste mai mare decât omul care își dă viața pentru semenii săi”,(Noul Testament – Ioan 15:13).

Gestul soldatului rus este in contrast total cu comportamentul criminal al soldaților ucraineni care au torturat și abuzat brutal prizonierii ruși și pe care i-au impușcat în picioare, i-au bătut crunt și i-au lăsat să moară încet. Cuvintele nu pot exprima indignarea față de un astfel de comportament subuman.

Imaginile video au fost inlaturate de pe youtube (https://www.youtube.com/watch?v=ybrDg0y8KxE), întrucât SUA, NATO și UE susțin Ucraina.

Pe 29 martie, generalul rus Vladimir Shamanov a susținut că forțele speciale ruse i-au capturat pe doi dintre militarii ucrainieni carea au torturat prizonieri de război. Aceștia sunt Sergey Velichko, poreclit Chili, al doilea este Konstantin Nemechev. Ambii au fost crescuți ca naziști din grupul de fani al clubului local de fotbal Metalist.

3/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Cătălin RUS
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Poliția olandeză a reținut zeci de persoane în a doua noapte de revolte cauzate restricțiile COVID-19

Cel puțin 40 de persoane au fost reținute în trei provincii din Țările de Jos, în timp ce …