Acasă Intern Pacienții covid sunt tratați mai rău ca în regimul comunist. Actorul Jean Paler a făcut mărturii ȘOCANTE din spital: ”Au dat în mine! Ne încuiau ca pe câini!”

Pacienții covid sunt tratați mai rău ca în regimul comunist. Actorul Jean Paler a făcut mărturii ȘOCANTE din spital: ”Au dat în mine! Ne încuiau ca pe câini!”

Îndrăgitul actor Jean Paler susține că a avut parte de o experiență traumatizantă, după ce a fost internat în spitalul din Brașov. Actorul a spus că medicii nu treceau să vadă pacienții, iar căldura era inexistentă. La un moment dat a vrut să plece, însă a fost bătut de personalul spitalului, relatează știripesurse.ro.

„Ne încuiau ca pe câini în saloane, am vrut să plec, am ieșit pe holul spitalului, iar dintr-o dată m-am trezit cu vreo cinci pe mine, deși zile întregi n-am văzut țipenie de om, au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine. Unul dintre asistenții medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur.

Au dat în mine și au țipat la mine, mi-au zis: „intră, mă, înăuntru, nu știi că n-ai voie, al dracului, nu auzi că n-ai voie să ieși pe hol. Alți mă loveau, alții mă drăcuiau. Alți îmi spuneau frumos. Am înțepenit de frig acolo, nu mai puteam rezista, le ceream să facă ceva, pentru că mă îmbolnăveam mai rău și mă băgau cu forța în camera de tortură. Asta am trăit”, a spus Jean Paler.

Puteți citi articolul aici.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Cătălin RUS
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Un militar rus și-a sacrificat viața apărând cu propriul trup o mamă și fiică de tirul de mortiere tras de Nazi Azov

În Mariupol, un soldat rus, căruia încă nu i s-a aflat numele,  și-a pierdut viața în timp…