Acasă Extern India avertizează împotriva folosirii Facebook

India avertizează împotriva folosirii Facebook

Ministrul IT al Indiei a avertizat miercuri împotriva oricăror abuzuri cu privire la social media în alegeri, în urma rapoartelor potrivit cărora o consultanță britanică a accesat în mod necorespunzător informații despre milioane de utilizatori Facebook pentru a influența alegătorii din S.U.A.

India urmează să organizeze alegeri naționale în 2019, iar mai multe state vor alege noile adunări regionale  în acest an.

„În urma furtului recent de date de pe Facebook, permiteți-mi avertismentul să fie ascultat peste Atlantic, departe în California. Orice încercare clară sau evidentă de a utiliza în mod abuziv media socială, inclusiv Facebook, pentru a influența procesul electoral al Indiei prin mijloace nedorite, nu va fi tolerat și nici nu va fi permis”, a declarat Ravi Shankar Prasad reporterilor.

Facebook a spus că Prasad a ridicat câteva întrebări importante, iar compania își concentrează atenția asupra acestei chestiuni.

„Vom continua să ne angajăm cu guvernul în această chestiune. Ne-am angajat să punem în aplicare viguros politicile noastre pentru a proteja informația și vom lua toate măsurile necesare pentru a face acest lucru „, a declarat compania într-o declarație.

5/5 - (13 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

ICR Tel Aviv: „Israelul și Algoritmul Holocaustului”, invitat prof. dr. neurolog Jean Jacques Askenasy

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Editura Saga din Israel, organi…