Acasă Intern Marcel Ciolacu numește ALDE ”soluția imorală”

Marcel Ciolacu numește ALDE ”soluția imorală”

Marcel Ciolacu îl numește ”soluția imorală” pe Călin Popescu Tăriceanu, chiar înainte ca PSD să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ludovic Orban. Liderul PSD a precizat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea ”România9” că partidul nu se teme nici de alegerile anticipate, nici de alegerea primarilor în două tururi.

”Am văzut și reacția ALDE și PMP, a celor două partide mici și nesemnificative în sondaje, cu o frică extraordinară de alegeri anticipate. Niște soluții imorale. Vechile soluții imorale. Nu poți să stai 3 ani și jumătate la guvernare… Nu am jignit pe nimeni.

Dacă pică Guvernul, președintele României trebuie să cheme partidele la consultări și să desemneze un premier. Nu ne dorim alegeri în două tururi pentru că nu poți să schimbi regulile în timpul jocului. E o decizie a CCR, o decizie a Comisiei de la Veneția.

PSD nu se teme nici de alegeri anticipate, nici de alegerile în două tururi. Cel mai mult se tem cei de la PMP. S-a cântat prohodul PSD și nu s-a reușit. ”, a declarat Marcel Ciolacu.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Mirel TALAȘ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Proteste violente la Bruxelles: Zeci de mii de oameni manifestă în stradă împotriva restricțiilor COVID-19

Noile restricții Covid au declanșat, duminică, demonstrații masive la Bruxelles, unde poli…