Acasă Intern Un catolic răspunde la blasfemiile deputatului USR Iulian Bulai

Un catolic răspunde la blasfemiile deputatului USR Iulian Bulai

Deputatul USR Iulian Bulai, care declară că este ”catolic practicant”, a scris, pe Facebook, că Iisus, a cărui naştere este sărbătorită de Crăciun, provine ”dintr-o familie foarte ciudată”, ”cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”.

Primul creștin catolic care a reacționat și a decis să răspundă la blasfemiile deputatului USR este sociologul Vladimir Ionaș. Acesta spune că știe de unde i-au venit ideile liderului USR:

”Mi-am dat seama că și cărțile și predicile, în general cultura, vor reprezenta ceva foarte periculos pentru proști și ticăloși”.

Vladimir Ionaș a spus că ”In calitate de catolic pot înțelege de unde va vin astfel de idei. Din păcate nu ați înțeles nimic din ceea ce ați citit și din predici. De mic, citind și ascultând cu mare atenție predicile multor preoți catolici, mi-am făcut multe povești în propria imaginație. Dar tot de atunci mi-am dat seama ca și cărțile și predicile, în general cultura, vor reprezenta ceva foarte periculos pentru proști și ticăloși. Astăzi am văzut postarea dvs.”

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Mirel TALAȘ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Proteste violente la Bruxelles: Zeci de mii de oameni manifestă în stradă împotriva restricțiilor COVID-19

Noile restricții Covid au declanșat, duminică, demonstrații masive la Bruxelles, unde poli…