Acasă Diverse Suceveanca suspectă de coronavirus, scăpată cu targa la plecarea din spital – video

Suceveanca suspectă de coronavirus, scăpată cu targa la plecarea din spital – video

Profesoara de 32 de ani din Suceava suspectată de infectare cu coronavirus a fost scăpată cu targa, vineri, de personalul medical care o transfera la Iaşi. Unul dintre ambulanţieri s-a împiedicat şi a căzut când încerca să o urce pe femeie în autospeciala SMURD. Aceasta nu ar fi infectată cu virusul.

Incidentul s-a produs după ce profesoara de 32 de ani, din Suceava, care s-a întors din China, a fost preluată pentru a fi dusă la Iaşi. Totul a fost filmat, după cum arată Monitorul de Suceava.

Pacienta a fost scăpată cu targa de personalul medical înainte de a fi urcată în autospeciala SMURD, după ce unul dintre paramedicii care căra targa pe care se afla femeia s-a împiedicat şi a căzut pe rama de acces.

Personalul medical a sărit în ajutorul colegului şi a femeii, astfel că niciunul nu a fost rănit.

O profesoară de engleză din Suceava, care s-a întors la 1 februarie din China, s-a dus, vineri, la spital, cu simptome de gripă, iar medicii i-au prelevat probe şi le-au trimis la Institutul Matei Balş din Bucureşti, existând suspiciune de coronavirus. Dascălul este în carantină.

Paramedicul a rămas alături de colegii săi care au transferat femeia din ambulatoriul secţiei Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava la Iaşi.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sofia FEIER
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Olanda: Proteste viloente împortiva măsurilor COVID – zeci de persoane arestate și șapte persoane rănite

Poliția olandeză a deschis focul asupra protestatarilor care au participat la revoltele ca…