Acasă Mediu Încălzirea globală este o farsă foarte scumpă

Încălzirea globală este o farsă foarte scumpă

Trump a anunțat, joi,  că schimbarile climatice ar putea fi un lucru bun ținând cont că încălzirea ar putea folosi orașelor de pe Coasta de Est cu temperaturi scăzute.

Politica de mediu privind încălzirea globală a Administrația Trump  are o altă viziune decât cea a majorității oamenilor de știință, care consideră că încălzirea globală este dăunătoare pentru Statele Unite și pentru lume.

„În Est ar putea fi cel mai friguros început de an înregistrat până acum. Poate că am putea folosi puțin din vechea Încălzire Globală, pentru care ar urma să plătească Țara noastră, dar nu și alte țări, TRILIOANE DE DOLARI pentru protecție”, a scris președintele Trump  pe Twitter.

În ciuda afirmațiilor lui Trump, anul 2016 a fost cel mai fierbinte an din istorie, potrivit Organizației Mondiale a Meteorologiei, iar unele studii arată că 2017 este pe cale să îl depășească. În acest caz, va fi cel de-al patrulea an consecutiv mai cald decât anii precedenți.

Când jurnaliștii au întrebat un oficial al Casei Albe despre importanța postărilor pe Twetter a președintelui Trump, li s-a răspuns că postările trebui să fie considerate declarații oficiale date de  Casa Albă.

„Este înghețat și ninsoare în New York – avem nevoie de încălzirea globală”, a scris Trump pe Twetter în 2012.

Un an mai târziu, a adăugat: „Este o furtuna de gheață din Texas în Tennessee – Sunt in Los Angeles și e înghețat.” „Încălzirea globală este o farsă totală și foarte scumpă!”

În calitate de candidat la funcția de președinte, Trump și-a exprimat punctul de vedere cu privire la schimbările climatice.

„Ei bine, cred că schimbările climatice sunt doar o formă de impozitare foarte foarte scumpă„, a spus el în 2016. „Mulți oameni fac foarte mulți bani, știu multe despre schimbările climatice, aș fi  primii premii pentru mediu și glumeam de multe ori că acest lucru se face în beneficiul Chinei, evident, glumeam, dar acest lucru este făcut în beneficiul Chinei, deoarece China nu face nimic pentru a ajuta schimbările climatice „.

În calitate de președinte, Donald Trump și-a exprimat poziția cu privire la retragerea SUA din acordurile climatice de la Paris. Agenția pentru Protecția Mediului din SUA și-a redus atenția în ceea ce privește știința climei.

„Am fost ales de cetățenii din Pittsburgh și nu de Paris”, a declarat Trump în cadrul unui eveniment al Casei Albe, unde a anunțat decizia sa de a se retrage din acordul climatic global, semnat de fostul președinte Barack Obama. Argumentând că afacerea dăunează afacerilor americane, Trump a spus că țările străine folosesc înțelegerea pentru a împiedica întreprinderea americană.”

 

5/5 - (12 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Adela BOTOȘ
Mai multe Mediu
Comentarii închise.

Recomandări

Palatul Cotroceni: Întâlnire Klaus Iohannis – Ursula von der Leyen

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, luni, la Palatul Cot…