Acasă Diverse Misiune IMPRESIONANTĂ a jandarmilor: Au salvat şase căţei din zăpadă, la Rânca

Misiune IMPRESIONANTĂ a jandarmilor: Au salvat şase căţei din zăpadă, la Rânca

Jandarmii montani din Gorj au avut, sâmbătă, o misiune specială: au salvat şase căţei de la o moarte sigură, animalele fiind surprinse în zăpadă. Imaginile au fost postate pe facebook, de salvatori.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj au postat pe pagina oficială de Facebook, povestea impresionantă a celor şase căţei, care erau în zăpadă, într-o pantă, în zona Rânca.

„Salvăm suflete când turiştii sunt în siguranţă la munte. Astăzi (sâmbătă – n.r.), o patrulă de jandarmi montani din Rânca, aflată într-o misiune de patrulare auto a văzut la limita zonei montane o căţea care era agitată. Un coleg a mers să vadă care este motivul agitaţiei şi a găsit mai mulţi căţeluşi împrăştiaţi în zăpadă pe o pantă. Fiind uzi, scâncind de frig, jandarmii montani i-au urcat în maşină şi au mers la sediul postului montan, căţeaua urmându-i după maşină. A fost improvizat într-o magazie un culcuş unde cei şase căţeluşi vor sta. Ne implicăm pentru că ne pasă. Un doctor veterinar îi va consulta în curând şi vom lua o decizie înţeleaptă”, au scris jandarmii pe Facebook.

Jandarmii încearcă acum să găsească soluţii pentru ca cei șase căţei să nu se reîntoarcă în frig.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…