Acasă Intern Oprişan a propus excluderea EXCLUDEREA lui Negoiţă din PSD

Oprişan a propus excluderea EXCLUDEREA lui Negoiţă din PSD

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a anunţat că, în şedinţa Comitetului Executiv, liderul PSD Vrancea Marian Oprişan a propus excluderea sa din partid, însă propunerea nu a fost supusă la vot.

Întrebat, duminică la Parlament, dacă Marian Oprişan a propus în Comitetul Executiv excluderea sa din PSD, Robert Negoiţă a răspuns: „M-a propus să mă exclud din partid. Nu s-a supus la vot. Da, ceva de genul”.

Primarii municipiilor din ţară, reuniţi miercuri în Asociaţia Municipiilor din România (AMR), condusă de Robert Negoiţă, edilul Sectorului 3, au discutat cu premierul Viorica Dăncilă la Palatul Victoria, înaintea şedinţei de Guvern. Edilii au cerut ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici alocarea unui procent de 30% din bugetul naţional către administraţia locală, în condiţiile în care în prezent susţin că primesc mai puţin de 20%.

Social-democraţii s-au reunit duminică, la Parlament, în prima şedinţă CEx din acest an, pentru prezentarea bugetului pentru 2019, stabilirea priorităţile politice şi a conducerii interimare a PSD Brăila, după plecarea lui Mihai Tudose la Pro România.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Maria SECĂREȘ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

A murit Mikis Theodorakis, compozitorul coloanei sonore din filmul ”Zorba Grecul”

Marele compozitor grec Mikis Theodorakis a încetat din viaţă la vârsta de 96 de ani la Ate…