Acasă Intern Premierul Dăncilă, despre protestatari: Sunt așa de uşor de cumpărat? Strigă hoţii, dar eu nu am furat nimic

Premierul Dăncilă, despre protestatari: Sunt așa de uşor de cumpărat? Strigă hoţii, dar eu nu am furat nimic

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în ţară, că este un plan, fiind vorba despre aceleaşi persoane, care sunt ”oameni slabi”. ”Sunt aşa de uşor de cumpărat? Ţipă hoţii. Nu am furat în viaţa mea absolut nimic”, a spus ea.

”Deja am văzut că este un plan în care anumiţi oameni îi întâlnim, aceeași oameni, în mai multe locuri. Stau şi mă gândesc, sunt aşa de uşor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor, chiar nu se gândesc cât de rău fac ca şi imagine?”, a spus la Zalău premierul Viorica Dăncilă, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în teritoriu.

Premierul Viorica Dăncilă a mai spus că principalul mesaj trebuie să fie de unitate.

”Nu spun că Guvernul României a rezolvat tot. Mai sunt multe de făcut şi multe de rezolvat, dar în momentul în care nu ai argumente, în momentul în care eşti rău intenţionat, în momentul în care eşti un om slab, că în atributul oamenilor slabi este violenţa verbală şi violenţa fizică, te manifeşti în modul acesta. Dacă nu aveam deschidere către dialog, dacă nu voiam găsim soluţii, îi înţelegeam şi spuneam că nimeni nu vrea să discute cu ei. Dacă aveau anumite preocupări, anumite probleme la care voiau soluţii din partea guvernului îi înţelegeam, dar această atitudine care efectiv pe mine mă uimeşte – să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să ţipi <hoţii>… Nu am furat în viaţa mea absolut nimic! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca ţară”, a mai spus premierul Dăncilă.

5/5 - (5 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sofia FEIER
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Olanda: Proteste viloente împortiva măsurilor COVID – zeci de persoane arestate și șapte persoane rănite

Poliția olandeză a deschis focul asupra protestatarilor care au participat la revoltele ca…