Acasă Diverse Profețiile lui Nostradamus pentru 2018

Profețiile lui Nostradamus pentru 2018

Profețiile lui Nostradamus au fost studiate timp de multe secole de marii savanți și astăzi multe dintre aceste profeții sunt încă nerezolvate.

Unii cred că fiecare viziune a fost un puzzle care avea nevoie de piesele potrivite pentru a fi înțelese.

Chiar dacă scepticii cred că predicțiile lui Nostradamus sunt pură fantezie, unii experți ai profețiilor sale sunt convinși că aproape jumătate dintre ei au fost deja împlinite.

Profețiile lui Nostradamus prevăd pentru 2018 câteva evenimente teribile care ne vor schimba complet planeta.

Profetul francez a scrie că în anul 2018 morții se vor ridica din morminte și vor fi și dezastre naturale care vor zdruncina lumea.

Iată câteva profeții ale lui Nostradamus pentru anul 2018:

Al Treilea Război Mondial începe în 2018

Profeția despre Donald Trump

În catrenul ”Les Propheties” se prevede victoria ultimului președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. În al patrulea deceniu este scris: „Trompeta falsă” (Donald Trump) se va asigura că Bizanțul își va schimba legile“.

Cercetătorii cred că profetul a folosit termenul Bizanț pentru a face referire la Grecia, loc în care ajung  migranții în Europa.

De fapt, Donald Trump și-a bazat campania electorală pe un discurs anti-migrație.

În cel de-a 57-a catre este scris: „trompeta falsă va provoca dezacorduri mari. Un acord va fi rupt, iar fața laptelui și a mierii se întinde pe pământ”.

Cu aceste cuvinte, Nostradamus a făcut referire la Israel, numit în Biblie în capitolul ”Numeri” 13, versetele 27-29 cu aceste cuvinte: „Țara în care curge lapte și miere”.

Aceasta înseamnă că alegerea lui Trump ar putea provoca sfârșitul Israelului. În cele din urmă, al cincilea catren spune: „Republica marelui oraș”, Statele Unite ale Americii, va fi adusă „prin trâmbiță să fie angajată în operațiuni militare costisitoare” și „orașul se va pocăi”.

Acest lucru s-a întâmplat în Siria în timpul atacului american.

Profeția despre al Treilea Război Mondial

Între catrenele cărții ”Les Propheties” este catrenul care anunță cel de-al Treilea Război Mondial. Nostradamus anunță într-un catren că marile războaie vor începe în acești ani și va porni de la atacurile teroriste care au avut loc în Franța și de la invazia arabilor și  musulmanilor în Uniunea Europeană, profeția spune: „Marele război va începe în Franța și apoi toată Europa va fi atacată, va fi lung și terifiant pentru toată lumea … și apoi în cele din urmă va exista pace, dar doar câțiva se vor bucura”.

În alte versete el scrie: „pentru neînțelegeri și neglijențe va fi deschis un pasaj pentru Mohammed: sânge scufundat în pământ și în mare, portul Marsilia va fi acoperit de nave și de vele”.

Apoi, Nostradamus vorbește despre Roma: „vor fi mulți cai ai cazacilor care vor bea din fântânile Romei, focul va cădea din cer și va distruge trei orașe. Orașul va pierde credința și va deveni domnia Antihristului, Roma va dispărea. Totul se va considera pierdut și vor exista doar crime, vor fi auzite zgomote de blestem și de arme „. Aceste cuvinte scrise cu cinci secole în urmă sunt terifiante, deoarece unele evenimente s-au întâmplat deja.

Anul 2025 va fi începutul unei lungi perioade de pace

Profetul anunță cel de-al Treilea Război Mondial și crede că va duce la multe decese, sânge și distrugeri, dar prevede și sfârșitul războiului.

Conform viziunilor sale, anul 2025 va fi anul care va lumina lumea și va da pace și seninătate.

Profetul încheie cuvintele: „Din cenușa distrugerii pacea se va naște din nou, dar puțini oameni se vor bucura”.

Inundații și cutremure nebișnuite

Cutremure puternice vor agita multe zone ale planetei. China este una dintre țările care vor suferi furia cutremurelor în 2018 și vor fi mii de morți.

În timpul iernii din 2018, „centura de foc a Pacificului” va înregistra o activitate neobișnuită. Va provoca cutremure și erupția a trei vulcani.

Inundațiile din întreaga lume vor depăși toate recordurile. Vom vedea mass-media globală vorbind despre furtuni și dezastre climatice.

Vor exista taifunuri în China, Japonia și chiar în Australia. Rusia va fi afectată de temperaturi extreme și vor fi multe inundații.

Colapsul lumii globale

Nostradamus a prevăzut că „oamenii bogați vor mai multe zile”. Profeția lui Nostradamus se suprapune cu previziunea economistului Martin Armstrong, care a afirmat că ar putea fi un colaps financiar cauzat de resentimentul în creștere față de „status quo”.

Radiația solară va arde planeta noastră.

„Regii vor fura pădurile, cerul se va deschide și câmpurile vor fi arse de căldură”, a scris Nostradamus.

Pentru unii experți este un avertisment despre distrugerea pădurilor tropicale și creșterea găurii de ozon care va provoca o expunere a Pământului la radiația solară.

În 2018 va avea loc o mare erupție a vulcanului Vezuviu, care va zdruncina toată Italia.

Potrivit geologilor și vulcanologilor italieni, Vezuviu este mai mult decât un vulcan activ și o erupție mare este de așteptat la sfârșitul anului 2018 sau la începutul anului 2019, care ar putea fi cea mai mare erupție a acestui vulcan, asemănătoare cu cele din anul 79 d.Hr. și din 1631 d.Hr.(cele mai rele două erupții din istorie).

4.9/5 - (9 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Claudia DUȚĂ
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Lansare de carte:
„Visul Măriei Sale”
de Andrei Breabăn

Scriitorul  și jurnalistul  Andrei Breabăn dăruiește cititorilor iubitori de lectură un no…