Acasă Diverse Astrologie: Cine va fi viitorul Președinte al României?

Astrologie: Cine va fi viitorul Președinte al României?

Cunoscutul astrolog și clarvăzător indian Swami Guruji  a spus că niciunul din numele vehiculate până în prezent ca propozabil pentru funcția de Președinte al României nu va câștiga alegerile din 2019.

Swami Guruji  a fost consultat de o sursă Cadran Politic cu privire la alegerile prezidențiale din noiembrie anul acesta. Surpriza a fost că, niciunul dintre numele celor trei candidați vehiculate de mass media nu se va află printre câștigători.

Liderul PSD Liviu Dragnea

”În 2019, va pierde solidaritatea prietenilor, va fi anxios și va pendula între vise și iluzii. Competițiile în care se va înscrie în a doua jumătate a anului le va pierde de la început”, a spus Guruji.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu

”Prima jumătate a anului 2019 îi va fi favorabilă. Are calitățile necesare pentru a fi președintele țării, dar sorții nu îl ajută”, a spus cunoscutul astrolog și clarvăzător.

Pentru Klaus Iohannis anul 2019 va fi un ”an distructiv”, a spus Guruji.

Întrebat despre cine va ocupa fotoliul de președinte al României la viitoarele alegeri electorale din luna noiembrie, Guruji a spus că va apare în ultimul moment un candidat despre care nu s-a făcut referire până acum.

Guruji l-a descris pe acest candidat ca fiind un bărbat echilibrat, cu profil academic și calități de diplomat. Sub președinția acestuia România va avea ”o perioadă de prosperitate și liniște politică”, a mai spus astrologul.

4.4/5 - (37 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…