Acasă Intern Ludovic Orban: PNL a votat împotriva unui proiect PSD pentru că menţinea dublul standard

Ludovic Orban: PNL a votat împotriva unui proiect PSD pentru că menţinea dublul standard

Ludovic Orban a declarat că PNL a votat împotriva unui proiect de lege al PSD pentru că exista o reglementare în actul normativ care menţinerea de fapt dublul standard. Liderul liberal a adăugat că PNL a cerut ANPC şi ministrului Petre Daea să spun ce companii practică dublul standard.

„PNL a votat împotriva acestei reglementării pentru că menţine dublul standard. Cum a rezultat textul şi de ce am votat împotriva lui şi asta e vina exclusivă a PSD, prin Bădălău care habar nu are pe partea asta a acceptat formularea «cu excepţia situaţiilor obiectivelor şi legale». Prin aceasta se menţine dublul standard. I-am solicitat lui Daea prin legea 544 să spună care sunt companiile care menţin dublul standard. Aceeaşi cerere am făcut-o şi către protecţia consumatorului. Aştept de la ANPC şi de la Daea să ne spună ce companii practică dublul standard”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, la România TV.

Acesta a precizat că Liviu Dragnea minte cu neruşinare atunci când spune că se luptă împotriva dublului standard, atâta timp cât în acest proiect exista reglementarea care permitea să existe dublul standard.

„Aşa a rezultat că s-a introdus această reglementare care permite portiţă legală pentru menţinerea dublului standard. V-am spus eu că noi am votat împotriva dublului standard. Aici nu e teoria conspiraţiei. Un articol din această reglementare, în forma care este, această formulare menţine dublului standard, v-am spus că am votat împotrivă tocmai pentru că permite menţinerea dublului standard. Normal că Dragnea minte cu neruşinare când spune că se luptă împotriva dublului standard, când pesedişti au votat această formulare în reglementare, «doar în situaţii obiective şi legale»”, a conchis Orban.

Reacţia liderului PNL vine în contextul în care Liviu Dragnea a spus că legea dublului standard va fi scoasă în procedură de urgenţă deoarece este un proiect vital, afirmând că pentru cei care nu vor respecta regulile printre sancţiuni se află confiscarea mărfii şi 4% din cifra de afaceri pe anul respectiv.

Liderul PSD a spus în repetate rânduri că este inacceptabil ca românii să beneficieze de produse de calitate mai proastă decât alţi cetăţeni europeni, pornind de la produsele alimentare şi până la medicamente.

5/5 - (7 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

ICR Tel Aviv: „Israelul și Algoritmul Holocaustului”, invitat prof. dr. neurolog Jean Jacques Askenasy

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Editura Saga din Israel, organi…