Acasă Intern Mitingul diasporei este o operaţiune pentru a dărâma Guvernul cu  forţe din afară

Mitingul diasporei este o operaţiune pentru a dărâma Guvernul cu  forţe din afară

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, consideră că violenţele din Piaţa Victoriei reprezintă o operaţiune pregătită să atace ordinea constituţională din ţară şi să dărâme Guvernul, fiind implicate şi forţe „din afară”. Dragomir mai spune că instigările şi violenţele cu forţele de ordine vor continua.

„Ideea este foarte simplă şi dacă lucrurile se vor clarifica în scurt timp, informaţiile pe care le am eu sună aşa: în grupurile din faţă şi în grupurile de instigatori – informaţiile care circulă sunt că se aflau şi cetăţeni care nu vorbeau limba română. Să audă toată ţara că toată această operaţiune numită mitingul diaspora a fost pregătită, organizată şi planificată pentru a ataca ordinea constituţională din România şi a dărâma Guvernul. Această operaţiune implică inclusiv forţe din afară. Este datoria serviciilor de informaţii să informeze, să prevină şi să sprijine autorităţile de aplicarea a legii în prinderii a acestora”, a declarat Daniel Dragomir, la Antena3.

Fostul ofițer SRI a mai subliniat că se încearcă inducerea unor temeri în rândul forţelor de ordine, chestiune planificată cu mult înainte de ziua de 10 august, când au început protestele.

„Se încearcă pe diferite paliere, partide politice, dar şi la cel mai înalt nivel în stat, să se creeze temeri şi să se pună presiuni asupra forţelor de ordine şi ale jandarmilor, lucrurile astea sunt făcute de luni bune, e un plan mult mai complex. Aspectele de ieri au fost doar un test, planul continuă în zilele următoare, de aceea au început proteste vineri, continuă sâmbătă şi duminică şi până săptămâna viitoare. După testul de ieri, informaţiile pe care le am este că violenţele vor continua, instigările vor continua şi se are în vedere să se ajungă la violenţe extreme cu forţele de ordine. Datoria noastră este să vină alături de forţele de ordine, să sprijine forţele de jandarmi şi forţele armate în lupta mpotriva huliganilor care vor să distrugă democraţia şi ordinea constituţională din România. (…) Toată operaţiunea diaspora e o operaţiune de acoperire”, a mai spus Dragomir.

5/5 - (1 vote)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

ICR Tel Aviv: „Israelul și Algoritmul Holocaustului”, invitat prof. dr. neurolog Jean Jacques Askenasy

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Editura Saga din Israel, organi…