Acasă Extern Parada de 9 Mai – Ziua Victoriei, la Moscova / Video

Parada de 9 Mai – Ziua Victoriei, la Moscova / Video

O paradă militară pentru a comemora cea de-a 74-a aniversare a victoriei sovietice asupra Germaniei naziste în Marele Război Patriotic din 1941-1945 a avut loc în Piața Roșie din Moscova cu ocazia zilei de 9 mai, Ziua Victoriei. Parada a prezentat hardware-ul militar rusesc sofisticat, inclusiv tancurile și sistemele de rachete.

Mașinile de lux Aurus, fabricate de ruși, au fost folosite pentru prima dată în timpul paradei.  Ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu și Oleg Salyukov, comandantul-șef al Forțelor Terestre din Rusia, au defilat la parada în acest automobil.

Vehiculele Aurus fac parte din proiectul Kortezh, care prevede crearea de mașini de lux pentru oficialii de rang înalt. Autovehiculele Aurus  sunt deja folosite de către președintele rus Vladimir Putin și Serviciul Federal de Protecție și Pază.

Femei din cadrul Academiei de Apărare din Zhukov

De asemenea, au defilat pentru prima dată în cadrul evenimentului o unitate a Forțelor Naționale de Gardă de la Academia Militară de la Saratov și cadeți de la Universitatea Moscova din cadrul Ministerului de Interne al Rusiei.

5/5 - (5 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Daciana ROIBU
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Cea mai veche pictură rupestră este de acum 45.500 de ani

Arheologii a descoperit cea mai veche pictură rupestră cunoscută până în prezent în lume: …