Acasă Intern PSD se alătură demersului pentru salariul minim european

PSD se alătură demersului pentru salariul minim european

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că va semna petiţia Partidului Socialist European (PES) privind salariul minim european şi că va propune susţinerea acestui demers în biroul politic naţional al PSD care va avea loc luni.

”Voi semna petiţia PES pentru salariul minim european. PSD se alătură demersului „Voi semna petiţia pe care o lansaţi astăzi pentru un salariu minim european şi sunt onorat să fiu invitat să fac acest lucru. Îmi aduc aminte că am semnat în trecut şi ale petiţii iniţiate de activiştii PES şi sunt convins că şi aceasta va avea succes, a spus Ciolacu.

”Propun ca PSD să se asocieze demersului dumneavoastră şi de aceea luni, în Biroul Naţional Permanent al PSD, voi propune susţinerea acestui demers. Semnez petiţia pentru că este despre un subiect important în stânga românească şi europeană. Este vorba de un trai decent, despre un venit care să asigure o şansă celor ce muncesc să aibă un viitor în România”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, la conferinţa activiştilor Partidului Socialist European.

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a participat, sâmbătă, la o conferinţă al PES activists, unde a fost înaintată o petiţie pentru iniţiativa „salariului minim european”.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Daciana ROIBU
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Cea mai veche pictură rupestră este de acum 45.500 de ani

Arheologii a descoperit cea mai veche pictură rupestră cunoscută până în prezent în lume: …