Acasă Intern Poliţia a clasat sesizarea privind clipul Copiii referendumului

Poliţia a clasat sesizarea privind clipul Copiii referendumului

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a clasat sesizarea depusă de Autoritatea pentru Protecţia Copilului după memoriul parlamentarilor privind spotul „Copiii referendumului”, având în vedere că din cercetări nu au reieşit aspecte de natură penală sau contravenţională, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Poliţiştii vor înainta sesizarea în copie către Direcţiile Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului de la Bucureşti şi Ilfov şi o adresă către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA) , cei care au transmis iniţial sesizarea, pentru a face verificări.

15 parlamentari de la PNL, ALDE şi PSD au reclamat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului clipul Copiii referendumului, realizat de agenţia Papaya Advertising, prin care îndemna la boicotarea referendumului pentru redefinirea familiei, potrivit unui document publicat de petreanu.ro.

5/5 - (7 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…