Acasă Intern Remanierile din guvernul Dăncilă

Remanierile din guvernul Dăncilă

Comisia de monitorizare a Guvernului a terminat prima parte a evaluării miniştrilor, urmând ca raportul să fie analizat de Viorica Dăncilă, a spus vicepreşedintele PSD, Doina Pană.

“Ne-am încheiat prima parte a muncii în acea comisie de evaluare a realizărilor programului de guvernare. Urmează partea cu resursele umane care va dura mai mult, evident. A fost o muncă contra cronometru, iar la ora actuală raportul este gata”, a spus Doina Pană.

Raportul va fi analizat de premierul Viorica Dăncilă, care va prezenta concluziile în CEx, probabil la sfârşitul săptămânii viitoare sau cel mai târziu săptămâna viitoare, ”încât să gândim o remaniere în Comitetul Executiv Naţional”, a spus Doina Pană.

Sursele Cadran Politic au confirmat că printre miniștrii remaniabili se numără Dănuț Andrușcă – ministrul Economiei, Bogdan Trif – ministrul Turismului, George Ivașcu – ministrul Culturii, Bogdan Cojocaru – ministrul Comunicațiilor, Natalia Intotero – ministrul Diasporei și Ioana Bran – ministrul Tineretului și Sportului, alături de o listă lungă de secretari de stat.

De asemenea, în PSD se vorbește despre faptul că președintele Liviu Dragnea vrea ca din  Cabinetul Dăncilă II să facă parte persoane din așa numitul grup al puciștilor.

5/5 - (4 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Radu FLOREA
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima este cel mai nou grup de presă independentă din România. Acesta  își p…