Acasă Extern Rusia va sprijini companiile sancționate de SUA

Rusia va sprijini companiile sancționate de SUA

Primul Ministru rus Dmitri Medvedev a declarat într-un interviu difuzat sâmbătă pe postul de televiziune de stat Rossiya 1 că Rusia va sprijinii companiile sancționate de SUA.

Washingtonul a impus sancțiuni uriașe asupra unora dintre cele mai mari companii și oameni de afaceri ai Rusiei pe 6 aprilie, lovind aliații președintelui Vladimir Putin pentru a pedepsi Moscova pentru presupusa sa intervenție în alegerile prezidențiale din 2016 ale SUA și alte activități așa-zise maligne.

Întrebat despre o propunere inițiată de Duma de Stat, Camera inferioară a parlamenului Rusiei, privind incriminarea sancțiunilor emise de SUA, Medvedev a declarat că restricțiile au vizat distrugerea sistemului sociopolitic al Rusiei și prejudicierea economiei și a indivizilor.

„Dacă este așa, atunci aplicarea acestor sancțiuni asupra cetățenilor țării noastre ar trebui să fie o infracțiune. Nimeni nu ar trebui să fie obligat să respecte sancțiunile impuse de SUA fără a-și asuma răspunderea administrativă sau penală „, a spus el.

Medvedev a mai spus că Guvernul rus va sprijini companiile sancționate de SUA pentru a se asigura că nu se pierd locurile de muncă.

Vorbind despre alte chestiuni, el a spus că Rusia este pe punctul de a lua o decizie privind creșterea vârstei de pensionare.

Comentând propriile sale planuri pentru viitor, Medvedev a spus că dorește să-și continue activitatea pentru a aduce  beneficii maxime țării sale.

5/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Cătălin RUS
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Un militar rus și-a sacrificat viața apărând cu propriul trup o mamă și fiică de tirul de mortiere tras de Nazi Azov

În Mariupol, un soldat rus, căruia încă nu i s-a aflat numele,  și-a pierdut viața în timp…