Acasă Diverse Un matematician român a descoperit o FORMULĂ cu care a CÂȘTIGAT  de 14 ori marele premiu la LOTO  

Un matematician român a descoperit o FORMULĂ cu care a CÂȘTIGAT  de 14 ori marele premiu la LOTO  

Şansele unei persoane de a câştiga la loto sunt de unu la 14 milioane. Matematicianul român Stefan Mande a găsit formula pentru a învinge statistica. El a câştigat de 14 ori marele premiu încasând peste 30 de milioane de dolari.

Stefan Mandel s-a născut în România şi trăieşte acum în Australia, fiind de profesie matematician. El a creat o formulă aproape perfectă pentru a învinge loterie.

Matematicianul a câştigat marele premiu în România, după care a emigrat alături de familie în Australia. Sistemul loto din Australia este diferit de cel din România, aşa că matematicianul a avut nevoie de câteva luni pentru a adapta formula.

Deşi oficialii nu au descoperit nimic ilegal în formula sa de joc, s-a considerat că ceea ce făcea Mandel încălca „spiritul jocului”; prin urmare, autorităţile au emis o serie de legi pentru a-l bloca.

Stefan Mandel a reuşit să mai câştige o dată marele premiu, la loteria din Virginia, Statele Unite. Câștigurile sale la loto însumează în total peste 30 de milioane de dolari.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò – apel pentru formarea unei alianțe antiglobaliste la nivelul întregii lumi împotriva ”Marii Resetări Mondiale”

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, un veritabil avertizor de integritate al Sf. Scaun și ad…