Acasă Tehnologie Ascari King Plus – bicicletă pentru regi

Ascari King Plus – bicicletă pentru regi

În fiecare an la expoziția de biciclete făcute manual din Statele Unite, North American Handmade Bicycle Show, pare să existe o bicicletă care atrage vizitatorii și fotografii.

La expoziția de de anul acesta,  care se desfășoară la Hartford, Connecticut, bicicleta care atrage cele mai multe priviri este King Plus al lui Helio Ascari.

Ascari s-a născut în Brazilia și construiește biciclete, din 2011,  în atelierul său din Brooklyn. Anterior el s-a ocupat de restaurare antichități: mobilier, articole din oțel și încălțăminte din piele, și a lucrat în industria modei.

Unele dintre elementele de bază ale bicicletei King Plus includ accente de cupru și alamă brodate manual, jante din lemn de fag Ghisallo 700c din fibră de carbon, șa Brooks B-17 din piele cu nituri de cupru, hub dinamometric, pârghii de frână personalizate din aur și abanos și 13 rubine aplicate pe toată rama. Furca, tijele, pârghii de frână și pompa de aer sunt construite manual.

Poate că cea mai proeminentă trăsătură la King Plus este șnurul din piele care a fost înfășurat în jurul diferitelor părți ale bicicletei, inclusiv pe carcasele de cabluri.

„Bunicul meu obișnuia să facă coșuri pentru a strânge struguri din podgorii, iar după ce împletea coșurile,  înfășura mânerele cu piele, eu am preluat asta și am aplicat la design-ul meu”, ne-a spus Ascari.

Bicicleta King Plus nu este ieftină, costă aproximativ 38.000 de dolari.

King Plus oferă mai mult decât o modalitate de deplasare.

5/5 - (5 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Virginia Mircea
Mai multe Tehnologie
Comentarii închise.

Recomandări

Viitorul geopolitic al Rusiei

Cartea analistului politic rus Aleksandr Dugin ”Fundamentele geopoliticii: viitorul geopol…