Acasă Intern HALUCIANAT: Vanghelie susține că Livia Stanciu e consumatoare de droguri

HALUCIANAT: Vanghelie susține că Livia Stanciu e consumatoare de droguri

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, într-o declarație dată astăzi postului de televiziune România TV, susține că Livia Stanciu, fosta președintă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, în prezent judecător CCR, ar fi consumat droguri și că SPP știe acest lucru.

Elenei Udrea cu mâna la nas

„Acum un ofițer de la SPP îi duce drogurile doamnei Stanciu. Sunt în deplinătatea capacităților mintale”, a spus Vanghelie duminică seara la B1 TV.

„Cei de la Anti Drog din Ministerul de Interne cred că știu bine situația. Doamna ministru Carmen Dan poate să verifice informația și să ne comunice public. Sunt ofițeri în MI care au aceste informații”, a mai afirmat acesta.

Marian Vanghelie a mai spus că mesajul Elenei Udrea cu mâna la nas ar fi fost de fapt destinat Liviei Stanciu.

„Doamna Stanciu să mă dea în judecată. Dar mai întâi să facă un test anti drog și să îl prezinte public și să ne demonstreze că nu e așa”, a declarat fostul primar.

România TV a anunțat că a cerut un punct de vedere Liviei Stanciu.

Despre fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, se știe ca avea relații apropiate cu anumite persoane angajate la SPP.

5/5 - (4 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…