Acasă Intern Ţuţuianu cere verificarea finanţării #Rezist şi dacă membrii mişcării fac trafic de droguri

Ţuţuianu cere verificarea finanţării #Rezist şi dacă membrii mişcării fac trafic de droguri

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD, a declarat luni, că este nevoie de verificarea surselor de finanţare ale mişcării #Rezist şi dacă membrii acesteia consumă droguri sau fac trafic de droguri.

„Atacul fără precedent pe care l-au avut unele persoane asupra preşedintelui CCR. Într-un stat de drept, preşedintele CCR trebuie să se bucure de protecţia statului. Asemenea atacuri la adresa unui demnitar sunt inacceptabile. Procurorul General al României avea obligaţia să reacţioneze la fel de prompt precum au fost alte situaţii care i-au fost mai convenabile”, a declarat vicepreşedintele PSD şi fost ministru al Apărării, Adrian Ţuţuianu.

Țuțuianu a spus că trebuie verificat modul în care este finanţată mişcarea #Rezist.

„Parchetul General să verifice sursele de finanţare ale mişcării #rezist, că Parchetul General şi DIICOT să analizeze în ce măsură aceşti membri ai acestei mişcări se fac vinovaţi de consum şi eventual trafic de droguri”, a mai spus Ţuţuianu.

Într-un filmuleţ postat pe Facebook apar câţiva protestatari #Rezist, printre care Cristian Dide şi Marian „Ceauşescu”, apostrofându-l pe Valer Dorneanu, preşedintele CCR. Protestatarii spun că l-au întâlnit pe Valer Dorneanu pe bulevardul Unirii şi au mers cu el până acasă. Incidentul a avut loc la doar câteva ore după ce Cristian Dide a proiectat, sâmbătă seară, cu un laser, mesajul „Jos PSD” pe Palatul Parlamentului, chiar în timp ce pe această clădire rulau proiecţii din cadrul festivalului internaţional iMapp, organizat de Primăria Capitalei.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Adela BOTOȘ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Palatul Cotroceni: Întâlnire Klaus Iohannis – Ursula von der Leyen

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, luni, la Palatul Cot…