Acasă Diverse OZN văzut pe Google Earth

OZN văzut pe Google Earth

Imaginea unui OZN captată pe Google Earth de către un australian. 

Un australian a surprin pe ecranul computerului imaginea unui OZN în timp ce căuta pe Google Earth o stradă din orășelul Tennant Creek, scrie news.com.au.

Dând clic pe locația Ambrose St. și apropiindu-se cu ajutorul Google Street View, Dean Stocks a văzut că deasupra orașului este un obiect care prezintă o asemănare remarcabilă cu o farfuria zburătoare. El a spus că a fost unul dintre cele mai femonenale lucruri pe care le-a văzut vreodată pe calculatorul său.

Rețeaua Mutuală de UFO, un grup internațional de ufologi, a dezvoltat o bază de date cuprinzătoare despre observarea OZN-urilor în toată lumea. Harta UFO Stalker include datele, orele și detaliile incidentului.

Un locuitor din Palmerston a descris, în iunie 2007, un obiect asemănător unei mingi de foc pe cer care se mișca și apoi și-a schimbat direcția

Un raport din septembrie 2015 a detaliat un incident petrecut în ianuarie 2014 de către o persoană care filmează formarea furtunilor. Aceasta descrie că a văzut două OZN-uri care zburau lângă o celulă de formare a furtunii.

5/5 - (8 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…