Acasă Tehnologie Google lansează Android P

Google lansează Android P

Google a anunțat oficial următoarea versiune a sistemului său de operare mobil, Android P, pe care vă puteți aștepta să îl vedeți pe unele telefoane la sfârșitul acestui an. Au fost prezentate câteva de caracteristici care includ suport pentru afișaje inspirate de iPhone X.

Pentru început, Android P va fi disponibil ca previzualizare pentru dezvoltatori, ceea ce înseamnă că va trebui să fiți înregistrat la Google ca dezvoltator (și să aveți un număr selectat de telefoane aprobate) pentru a instala această versiune timpurie a software-ului .

Data lansării Android P nu a fost încă confirmată, dar ar trebui să fie în al treilea trimestru al acestui an, ca în cazul Android 8.0 Oreo (moment în care ar trebui să avem și un nume complet). Ca de obicei, telefoanele Google vor primi mai întâi actualizarea.

Ce este nou?

Google va furniza publicului funcții noi în lunile următoare, însă știm deja că Android P include suport pentru anumite ecrane, cum ar fi Asus ZenFone 5. Din moment ce nota distinctivă a apărut în luna septembrie a anului trecut pe telefonul pilot al Apple, în care se găsea camera frontală și tehnologia de recunoaștere a feței, alți producători de telefoane au urmat tendința.

Notificările de mesagerie reprezintă una dintre îmbunătățirile care apar la Android P.

Mesajele de notificare vor fi cu suport pentru răspunsuri inteligente și previzualizări de imagini în notificările propriu-zise, ​​în timp ce activarea unei tehnologii noi numită Wi-Fi Round-Trip-Time (RTT) va facilita maparea aplicațiilor pentru a vă înregistra poziția în interior prin accesul la routerele din apropiere.

Există o mulțime de alte îmbunătățiri mai mici, inclusiv optimizarea bateriei, îmbunătățirea compresiei imaginilor și accesul mai rapid la caracteristicile specifice AI.

5/5 - (7 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Ruxandra MIRCEA
Mai multe Tehnologie
Comentarii închise.

Recomandări

Jocurile Olimpice s-au încheiat, echipa României ocupă locul 46. Clasamentul pe țări

În clasamentul final pe medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo Delegaţia Statelor Unite …