Acasă Intern Partidul lui Meleșcanu propune: ”Să se voteze trei zile și la locale, nu doar la parlamentare”

Partidul lui Meleșcanu propune: ”Să se voteze trei zile și la locale, nu doar la parlamentare”

Preşedintele Partidului Forţa Naţională, Teodor Meleşcanu, atrage atenţia asupra „neconstituţionalităţii” propunerii liberalilor privind votul în diaspora timp de trei zile şi la alegerile parlamentare din acest an.

„Partidul Naţional Liberal îi discriminează pe români. Prin vocea vicepreşedintelui Senatului anunţă că va propune ca, pentru alegerile parlamentare din acest an, românii din diaspora să voteze pe parcursul a trei zile, aşa cum s-a întâmplat la alegerile prezidenţiale. Partidul Forţa Naţională atrage atenţia asupra neconstituţionalităţii acestei propuneri a PNL. Introducerea votului pe parcursul a trei zile doar pentru românii din diaspora creează privilegii acestora şi totodată discriminări pentru cetăţenii români din ţară”, se arată într-un comunicat la Partidului Forța Națională, semnat de Teodor Meleșcanu.

În acest context, Partidul Forţa Naţională propune ca toţi cetăţenii, atât cei din ţară cât şi cei din diaspora, să voteze pe parcursul a trei zile, nu doar la alegerile parlamentare sau prezidenţiale, ci şi la alegerile locale.

Parlamentari PNL: Florin Roman, Daniel Fenechiu și  Alina Gorghiu au depus, vineri, un proiect de lege pentru ca votul la alegerile parlamentare să se deruleze trei zile, în diaspora.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Paul MOLDOVAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

EUROPA: Proteste în masă împotriva blocajelor și vaccinurilor COVID la Praga, Viena, Roma, urmează Elveția și Croația

Mii de protestatari s-au adunat sâmbătă la Viena, după ce guvernul austriac a anunțat un b…