Acasă Intern ALDE: Informaţiile despre tensiunile din coaliţie sunt doar intoxicări

ALDE: Informaţiile despre tensiunile din coaliţie sunt doar intoxicări

Reprezentanţii ALDE au dezminţit, duminică, informaţiile din spaţiul public potrivit cărora ar exista tensiuni în cadrul coaliţiei, catalogându-le drept „manipulări” şi „intoxicări ale opiniei publice”, precizând că ALDE vrea să îndeplinească obiectivele programului de guvernare, alături de PSD.

„În ultimele zile au apărut în spaţiul public o serie de manipulări cu privire la relaţia din cadrul coaliţiei de guvernare. Pentru a înlătura orice scenarii, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) face următoarele precizări: relaţiile din cadrul coaliţiei de guvernare sunt unele foarte bune. Împreună cu partenerii din PSD ne dorim ca obiectivele pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare să le ducem la îndeplinire.În cadrul coaliţiei nu există vreo tensiune, informaţiile avansate în spaţiul public nefiind altceva decât intoxicări ale opiniei publice”, precizează ALDE, într-o postare duminică pe Facebook.

Declaraţiile ALDE apar în contextul în care în spaţiul public s-a vehiculat că ar fi neînţelegeri între membrii coaliţiei.

Pe 16 iulie, deputatul ALDE Varujan Vosganian a criticat legea care reglementează exploatarea gazelor în Marea Neagră, cunoscută şi sub denumirea de Legea offshore, care a fost susţinută de liderul PSD, Liviu Dragnea şi adoptată în sesiunea extraordinară a Parlamentului, în perioada 2-19 iulie.

5/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Iris DĂIAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Joe Biden organizează Summit-ul Democrației  care va marca ruptura definitivă de China și Rusia

Preşedintele Joe Biden a invitat 110 ţări la Summitul Democrației, un eveniment virtual de…