Acasă Economie Bitcoin în cădere abruptă

Bitcoin în cădere abruptă

Cripto-valuta Bitcoin a început anul 2017 la o valoare de  sub 1 dolar, în urmă cu 10 zile a ajuns la 20 de dolari, pentru a scădea, vineri, la 13 dolari. De-a lungul acestei perioade de creștere agresivă scepticii au prezis că Bitcoin poate fi un balon care se poate sparge oricând.

La începutul săptămânii trecute, Bitcoin a scăzut cu peste 10% pentru ca  în câteva ore să ajungă la 13 dolari. Bursa Bitcoin se mișcă cu o viteză atât de mare încât orice articol despre această cripto-valută poate fi depășit la cinci minute după ce este scris. Ceea ce este îngrijorător este că oamenii se grăbesc fără să se gândească prea mult și înțelegând pre puțin cum funcționează Bitcoin sau care sunt riscurile pe care le implică.

În această săptămână, compania de băuturi Long Island Iced Tea și-a văzut acțiunile în creștere cu mai mult de 400% după ce și-a schimbat numele în Long Island Blockchain – dovadă că cripto-nebunia atinge acum viteze nemaîntâlnite.

Este îngrijorător că atunci când oamenii încearcă să iasă și se grăbeasc să vândă, găsesc ieșirea blocată, se blochează sistemul.

Este de așteptat ca și în anul 2018 să se continue nebunia cu investiții în cripto-valute.

5/5 - (5 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Iris DĂIAN
Mai multe Economie
Comentarii închise.

Recomandări

Joe Biden organizează Summit-ul Democrației  care va marca ruptura definitivă de China și Rusia

Preşedintele Joe Biden a invitat 110 ţări la Summitul Democrației, un eveniment virtual de…