Acasă Intern Cei care nu înţeleg statul de drept să ia o pauză de documentare

Cei care nu înţeleg statul de drept să ia o pauză de documentare

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a scris în ultimul mesaj postat pe Facebook că cei care nu înţeleg mecanismele statului de drept să ia o pauză de documentare.

„Raspuns pentru cei care nu pot sa inteleaga mecanismele statului de drept: ……pauza de documentare!”, a scris ministrul Toader pe Facebook.

Tot într-un mesaj postat pe Facebook, Tudorel Toader a scris că nu poţi să te declari împotriva pensionării aniticipate a magistraților la 20 de ani de activitate, dar şi împotriva OUG.

„Raspuns pentru cei care nu vor sa priceapă: Nu poți să te declari împotriva pensionarii anticipate a magistraților la 20 de ani de activitate, dar și împotriva OUG fără de care soluția legislativă ar fi intrat în vigoare în ziua următoare!”, a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a scris anterior pe Facebook, că un membru titular al Comisiei de la Veneţia nu poate să să vorbească în numele Guvernului din care face parte, răspunzând în acesta fel criticilor legate de faptul că nu a luat cuvântul în şedinţă pentru a apăra Executivul de la Bucureşti.

Ministrul Tudorel Toader este membru titular al Comisiei de la Veneţia.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

ICR Tel Aviv: „Israelul și Algoritmul Holocaustului”, invitat prof. dr. neurolog Jean Jacques Askenasy

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Editura Saga din Israel, organi…