Acasă Mediu Iarnă grea în vestul țării

Iarnă grea în vestul țării

Mii de case din vestul țării nu au avut curent electric. Echipele distribuitorului de energie electrică sunt pe teren și încearcă să remedieze problemele, dar intervențiile lor sunt îngreunate de nămeți.

În județul Timiș, 24 de unități de învățământ vor rămâne închise și miercuri, care nu sunt alimentate cu energie electrică, apă şi căldură ori au avarii la sistemele de încălzire sau de apă.

Potrivit şefei Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, vor rămâne închise şi şcolile din localităţile izolate sau unde drumurile sunt impracticabile.

Și la Cluj ninge de câteva zile, unde s-a adunat atât de multă zăpada, încât în unele zone din oraș, copacii s-au rupt sub greutatea nămeților.

Pompierii împreună cu angajații de la primărie au fost solicitați să intervină în zeci de cazuri pentru a degaja copacii căzuți.

Oamenii spun că arborii bătrâni puteau fi îndepărtați încă din vară, pentru a evita astfel de situații.

Un copac s-a prăbușit peste două mașini parcate. Nimeni nu a fost rănit, dar rămâne să vedem cine va suporta pagubele, în cazul în care proprietarii mașinilor vor da în judecată Primăria.

5/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Daciana ROIBU
Mai multe Mediu
Comentarii închise.

Recomandări

Cea mai veche pictură rupestră este de acum 45.500 de ani

Arheologii a descoperit cea mai veche pictură rupestră cunoscută până în prezent în lume: …