Acasă Cultură Legea bunului simț

Legea bunului simț

Bunul simț nu se împacă bine cu servilismul politic.

De legea bunului simț  ar fi trebuit să țină cont Primarul general, Gabriela Firea, când a organizat Târgul de Crăciun în Piața Victoriei. Legea bunului simț nu este scrisă în niciun cod de legi, pentru că bunul simț există în fiecare ființă umană, ne naștem cu el, este înscris în codul nostru genetic.

Piața Victorie a devenit anul acesta ”locul de manifestare civică” împotriva guvernării. Din bun simț Primarul general, Gabriela Firea, nu trebuia să mai provoace o nemulțumire bucureștenilor. Chiar dacă în fiecare an ar fi fost organizate târguri de sărbători în Piața Victorie, în acest an Primarul general ar fi trebuit să se abțină de la acest lucru.

Modul în care ați vrut să opriți manifestațiile din Piața Victorie arată servilismul pe care îl aveți față de anumite persoane din PSD. Credeți că ați fi oprit manifestațiile cu o găselniță puerilă ocupând Piața Victoriei cu altceva?

Premierul Tudose v-a atenționat elegant că nu e bine ce faceți. Nu l-ați ascultat. Îmi permit să cred că primarul Florin Pandele, persoană cu foarte bună expertiză în management municipal,  v-a atenționat și domnia sa că nu e înțelept ce faceți.

Păcat că în loc să se vorbească în mass-media cât de frumos ați împodobit Bucureștiul de sărbători, subiectul e confiscat de o acțiune neinspirată.

5/5 - (11 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Radu FLOREA
Mai multe Cultură
Comentarii închise.

Recomandări

Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima este cel mai nou grup de presă independentă din România. Acesta  își p…