Acasă Diverse Paul Manafort, arestat preventiv pentru activităţi de lobby politic în Ucraina

Paul Manafort, arestat preventiv pentru activităţi de lobby politic în Ucraina

Paul Manafort, fostul director al echipei de campanie a preşedintelui SUA Donald Trump, a fost plasat în arest preventiv într-un dosar privind activităţile de lobby politic desfăşurate în Ucraina, informează CNN.

Niciuna dintre acuzaţiile care îl vizează pe Paul Manafort în acest proces nu se referă la activităţile sale în cadrul echipei de campanie a lui Donald Trump.

Paul Manafort, în vârstă de 69 de ani, era eliberat condiţionat pe o cauţiune de zece milioane de dolari, într-un proces în care este acuzat că nu a înregistrat în Statele Unite activităţile desfăşurate în Ucraina pentru campania partidului fostului preşedinte prorus Viktor Ianukovici.

Manaford a fost acuzat că a încercat să influenţeze martori în procesul referitor la activităţile de lobby din Ucraina, iar instanţa de judecată a dispus plasarea lui în arest preventiv.

„Nu îmi place acest lucru, dar nu pot să trec cu vederea ce s-a întâmplat. Aţi abuzat de încrederea care v-a fost acordată”, a declarat judecătoarea Amy Berman Jackson, de la o instanţă districtuală din Washington.

5/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Daciana ROIBU
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Cea mai veche pictură rupestră este de acum 45.500 de ani

Arheologii a descoperit cea mai veche pictură rupestră cunoscută până în prezent în lume: …