Acasă Intern România, țara abuzurilor: Tânăr încătușat la metrou pentru că nu avea mască – video

România, țara abuzurilor: Tânăr încătușat la metrou pentru că nu avea mască – video

Iosif Zainea, tânărul încătușat de polițiști și jandarmi la metrou, susține că el locuiește la Londra și nu știa că purtarea măștii este obligatorie în România. El a explicat că nu i-a jignit sau lovit pe jandarmi, iar aceștia l-au imobilizat înainte de a apuca să se legitimeze.

”Da, am avut masca pe gură. Jandarmii au făcut un apel către mine, dar eu nu i-am zis. Am urcat în metrou și am văzut că ei vin după mine. Le-am zis că le dau numele, data nașterii, tot ce au nevoie. Ei mi-au zis că nu mai este nevoie, că rezolvăm altfel. Nici n-am apucat să îmi pun masca la loc că aveam deja mâinile la spate.

N-am fost agresiv cu jandarmii. Ei mi-au spus că sunt nesimțit și m-au încătușat. M-au dus la secție cu cătușe la mâini, ceea ce nu mi se pare normal. Nu m-au lăsat.

Mi-au dat o amendă pentru nepurtarea măștii, mi-au mai dat o amendă pentru jandarmerie și încă vreo 2 amenzi. Dar dacă tu mă strângi de mâini, cum aș putea să tac?

Eu locuiesc mai mult la Londra, iar acolo nu se poartă masca, este o recomandare. Nu știam că este obligatorie purtarea măștii.”, a spus Iosif Zainea.

 

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Radu FLOREA
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima este cel mai nou grup de presă independentă din România. Acesta  își p…