Acasă Intern Șefii organizațiilor PSD vor prezenta la centru propunerile pentru primari până la 1 februarie

Șefii organizațiilor PSD vor prezenta la centru propunerile pentru primari până la 1 februarie

Toţi preşedinţii de organizaţii PSD vor prezenta până pe 1 februarie propunerile de candidaţi pentru primării, a anunţat, luni, Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al social-democraţilor.

„Toţi preşedinţii de organizaţii vor veni cu propunerile de primari, atât primari de comune, oraş, municipii, şi preşedinţi de consilii judeţene până la 1 februarie. Intrăm într-o logică de campanie, ne pregătim de alegeri, iar organizarea congresului nu ţine cont de pregătirile pentru alegeri. Avem şi nişte sondaje de opinie pe care începem să le contractăm, să avem cifrele şi datele cât mai repede”, a arătat el într-o declaraţie de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Ciolacu a menţionat că au fost luate decizii şi în ce priveşte calendarul organizării congresului PSD, urmând ca pe 10 ianuarie să aibă loc un Comitet Executiv lărgit.

„Calendarul de conferinţe extraordinare sau ordinare – în funcţie de cum hotărăsc preşedinţii de organizaţii. Dar au termen, cel târziu pe data de 9 februarie, să se încadreze cu aceste conferinţe. Pornesc după 9 ianuarie. O să începem cu judeţul Buzău, unde mandatul meu a expirat. Şi tot în acel sfârşit de săptămână o să fie şi conferinţa de la Olt. Am votat formula de delegaţi acceptată de către toată lumea: cea mai democratică, în funcţie de rezultate, de mărimea judeţului, de primari, de preşedinţi de consilii judeţene. Am hotărât ca după 10 ianuarie să avem un Comitet Executiv lărgit atât cu preşedinţii de consilii judeţene, cât şi cu primarii de mari municipii. Categoric, nu vom ieşi din acest calendar”, a adăugat Ciolacu

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Denisa ORBAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Noua tulpină de COVID se transmite mai ușor și are un grad de mortalitate crescut

Premierul Boris Johnson a atenționat vineri seara că noua tulpină a COVID-19  este mult ma…