Acasă Intern Teodor Meleșcanu îl pune la punct pe un deputat USR: Pe dumneavoastră ce vă recomandă să încasați ”remunerații barosane”?

Teodor Meleșcanu îl pune la punct pe un deputat USR: Pe dumneavoastră ce vă recomandă să încasați ”remunerații barosane”?

Deputatul USR Claudiu Năsui a postat un mesaj pe Facebook în care nu numai că îl jignește pe președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, dar aduce indirect jigniri tuturor persoanelor cu state vechi în slujba țării. De altfel, în ultimul timp, de când guvernul liberal se plânge că nu are bani să crească pensiile conform legii, se înmulțesc atacurile din mass-media la adresa persoanelor care au trecut de pragul tinereții.

Deputatul  Năsui l-a numit pe Teodor Meleșcanu „un politruc cu ștate vechi”, care încasează „remunerații barosane” de la stat. În replică, Teodor Meleșcanu spune că atitudinea lui Năsui este „o frustrare” și îl întreabă pe deputatul USR pe el ce îl recomandă să încaseze aceste sume.

„Sunt câteva figuri în politică de care se pare că pur și simplu nu putem scăpa. Teodor Meleșcanu este unul dintre acești oameni. Politruc cu ștate vechi, domnul Meleșcanu căpușază statul de mai bine de 50 de ani. (…) Nu doar această traiectorie îl face special pe domnul Meleșcanu, ci și pensia de aproape 9000 de lei pe care o încasează lunar, asta pe lângă salariul de la Senat de 14.000 de lei pe care CCR a hotărât ieri că îl încasează ilegal. Ce îl recomandă pe acesta pentru aceste remunerații barosane? De la haosul alegerilor din diasporă, la voturi false în Senat și până la acuzațiile că ar fi făcut parte din fosta securitate, toate se găsesc pe CV-ul informal al acestui bugetar consacrat”, a scris Năsui pe Facebook.

În replică, președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, spune că atitudinea deputatului USR reprezintă „o frustrare” cauzată faptului că „nu a făcut nimic pentru țară”.

„Este cunoscut faptul că nu am obiceiul să răspund atacurilor -prietenilor- din politică. Este un –modus operandi– în zilele noastre ca persoane care nu au făcut nimic pentru țară și pentru societatea românească să lanseze atacuri asupra celor care și-au dovedit valoarea de-a lungul anilor și care, evident, constituie un motiv de frustrare pentru epigonismul lor”, a scris Meleșcanu, pe Facebook.

Președintele Senatului îi recomandă, de asemenea, lui Claudiu Năsui să citească cărțile scrise de el și îl întreabă pe el ce îl recomandă ca să primească bani de la stat.

„Spre deosebire de tatăl dumneavoastră, tatăl meu a decedat când eu aveam 12 ani și nu a avut nicio firmă care să îmi plătească școli și la care să mă angajeze. Ce am făcut eu pentru România puteți citi pe Wikipedia și dacă nu vi se pare edificator, vă recomand cartea “Diplomația – Politica externă a României 1992 – 1996; 2017-2019”, pe care am publicat-o de curând și unde veți găsi date și documente oficiale, nu vorbe fără acoperire și calomnii așa cum emiteți dumneavoastră. Cartea vă lămurește cu privire la ce mă recomandă pentru a avea “remunerații barosane”, cum vă exprimați dumneavoastră cu eleganță. De altfel, ca parlamentar și dumneavoastră încasați “remunerații barosane”. Să înțeleg că și dumneavoastră “căpușați” statul? Dar pe dumneavoastră ce vă recomandă să încasați aceste “remunerații barosane”?”, a adăugat președintele Senatului.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Radu FLOREA
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima este cel mai nou grup de presă independentă din România. Acesta  își p…