Acasă Extern Trump pune la îndoială întâlnirea cu Kim

Trump pune la îndoială întâlnirea cu Kim

Președintele american Donald Trump a declarat marți că există o „șansă substanțială” ca summit-ul cu liderul nord-coreean Kim Jong-un să nu aibă loc așa cum a fost planificat pe 12 iunie, pe fondul îngrijorării că Kim opune rezistența în a renunța la armele nucleare, informează Reuters.

Președintele Trump a ridicat îndoieli cu privire la Summit-ul de la Singapore în discuțiile cu președintele sud-coreean, Moon Jae-in, care a venit la Washington pentru a-l îndemna pe Donald Trump să nu lase deoparte o șansă rară.

În cazul în care summit-ul este anulat sau nu, ar fi o lovitură majoră pentru ceea ce susținătorii președintelui Trump speră că va fi cea mai mare realizare diplomatică a președinției sale și o mare dezamăgire pentru președintele însuși.

„Există o șansă foarte mare … nu va funcționa. Și este OK „, a declarat președintele Trump reporterilor. „Asta nu înseamnă că nu va funcționa într-o perioadă de timp. Dar este posibil să nu funcționeze pentru 12 iunie. Dar există și o șansă bună să avem întâlnirea.

Președintele Trump a spus dacă întâlnirea va avea loc în modul stabilit va fi determinată „destul de curând”.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…