Acasă Intern Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la București, a prezentat o copie a scrisorii de acreditare la MAE

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la București, a prezentat o copie a scrisorii de acreditare la MAE

Bogdan Aurescu l-a primit la MAE pe Adrian Zuckerman pentru prezentarea copiei scrisorii de acreditare în poziţia de ambasador al Statelor Unite în România, a informat Ministerul, într-un comunicat de presă.

Cei doi oficiali au discutat despre implementarea deciziilor strategice adoptate în domeniul securității energetice și cel 5G, cât și asupra obiectivului României de a accede la Programul Visa Waiver.

Pe 20 noiembrie, Adrian Zuckerman a fost votat de Senatul american pentru funcția de ambasador al Statelor Unite în România. Acesta îl înlocuiește pe Hans Klemm care preluase funcția de ambasador al SUA la București în septembrie 2015.

Adrian Zuckerman este un avocat în industria imobiliarelor, provenind din firma de avocatură Seyfarth Shaw, cu sediul în New York, care a emigrat în copilărie din România către Statele Unite.

Conform audierii sale din fața Comisiei pentru Relații Externe a Senatului american, în momentul nominalizării sale care a avut loc în iunie, oficialul american a afirmat că intenționează să se revanșeze față de ospitalitatea americanilor prin promovarea intereselor Washingtonului la București.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Radu FLOREA
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima este cel mai nou grup de presă independentă din România. Acesta  își p…