Acasă Intern Liderii PSD pregătesc revenirea lui Adrian Năstase în conducerea partidului

Liderii PSD pregătesc revenirea lui Adrian Năstase în conducerea partidului

Liderii PSD, care controlează partidul în acest moment, pregătesc în taină revenirea lui Adrian Năstase în conducerea partidului, informează ziariștii.com.

Din punctul nostru de vedere, revenirea fostului premier Adrian Năstase în prim-planul politicii românești va aduce plusvaloare atât la nivelul PSD (care se află în deficit cronic de intelectuali), cât și per ansamblul clasei politice românești. Perioada sa de penitență referitoare la ocuparea de funcții publice se apropie de sfârșit; societatea românească este obligată atât legal cât și moral să-l reprimească pe Adrian Năstase (suntem un popor creștin). Cadran Politic a fost una dintre puținele publicații care l-a criticat adesea pe Adrian Năstase când ocupa funcția de premier al României. După 16 ani, guvernarea Năstase poate fi analizată prin filtrul comparației cu alte guvernări post 2004, reieșind în mod evident ca una dintre cele mai bune guvernări postdecembriste. Cu privire la corupția din perioada 2001-2004, guvernările ulterioare ne-au arătat că se poate și mai rău, întrucât au fost foarte abuzive – Protocoalele SRI-Justiție fiind cel mai elocvent exemplu.

Articolul publicat de ziariștii.com:

EXCLUSIV. PSD pregătește în secret revenirea lui Adrian Năstase în conducerea partidului. Interdicția de 7 ani se apropie de sfârșit

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

ICR Tel Aviv: „Israelul și Algoritmul Holocaustului”, invitat prof. dr. neurolog Jean Jacques Askenasy

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Editura Saga din Israel, organi…