Acasă Extern Giuliani: Donald Trump a continuat discuţiile privind proiectul imobiliar din Rusia în 2016

Giuliani: Donald Trump a continuat discuţiile privind proiectul imobiliar din Rusia în 2016

Preşedintele american Donald Trump a continuat discuţiile privind un proiect imobiliar la Moscova pe toată durata anului 2016, a declarat duminică avocatul acestuia, Rudy Giuliani, în contextul investigaţiei privind posibilele legături între preşedintele SUA şi Rusia, relatează agenţia Reuters.

Rudy Giuliani a declarat despre președintele Trump că acesta a continuat discuţiile despre proiect cu fostul său avocat, Michael Cohen, până la sfârşitul lunii octombrie sau începutul lui noiembrie 2016, cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale.

„Am înţeles că aceştia au discutat în 2016. Probabil până în luna octombrie sau noiembrie”, a declarat Giuliani.

Înţelegerea cu Moscova nu s-a materializat, însă afirmaţiile lui Giuliani sugerează că discuţiile lui Trump cu Cohen au continuat cu câteva luni în plus faţă de cât a fost anunţat iniţial.

„Astea sunt noutăţi pentru mine. Şi sunt noutăţi importante. Este remarcabil cum acest lucru s-a întâmplat tocmai acum doi ani, iar noi îl descoperim astăzi”, a declarat senatorul Mark Warner, membru al Comisiei de Informaţii din cadrul Senatului american.

Comisii ale Camerei Reprezentanţilor au anunţat că vor verifica informaţiile apărute în presă potrivit cărora preşedintele Donald Trump i-ar fi cerut fostului avocat Michael Cohen să mintă despre proiectul imobiliar din Rusia în cursul audierilor din Congres.

Surse citate de site-ul BuzzFeed News au declarat că Donald Trump i-a cerut lui Michael Cohen să mintă în audierile din Congres despre negocierile cu Rusia privind construirea unui imobil în Moscova.

Michael Cohen a recunoscut că a făcut declaraţii false în cursul audierilor în Congresul Statelor Unite. În septembrie 2017, Michael Cohen a vorbit în Comisia pentru Informaţii din Senatul SUA despre proiectul imobiliar numit „Turnul Trump” din Moscova.

Avocatul lui Donald Trump a declarat că „proiectul s-a încheiat în ianuarie 2016”, înainte de scrutinul pentru desemnarea candidatului republican în scrutinul prezidenţial din SUA.

5/5 - (1 vote)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…