Acasă Economie Noul președinte al C.A. Electrica SA

Noul președinte al C.A. Electrica SA

Elena Doina Dascălu a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica SA, pentru un mandat de un an, în cadrul şedinţei de luni, a informat compania printr-un comunicat de presă.

Consiliul de Administraţie al Electrica SA este compus din şapte membri: Elena Doina Dascălu, Gicu Iorga, Ramona Ungur, Valentin Radu, Arielle Malard De Rothschild, Bogdan Iliescu şi Willem Jan Antoon Henri Schoeber.

În prezent ocupă funcţia de Consilier de Stat în aparatul de lucru al Prim-Ministrului şi este membru al Consiliului de Administraţie al Electrica SA din octombrie 2017.

Grupul Electrica oferă servicii unui număr de peste 3,6 milioane de clienţi şi are o arie de cuprindere naţională – cu organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord,  Transilvania Sud, Muntenia Nord, şi pe cuprinsul întregii ţări pentru furnizarea energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Adela BOTOȘ
Mai multe Economie
Comentarii închise.

Recomandări

Palatul Cotroceni: Întâlnire Klaus Iohannis – Ursula von der Leyen

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, luni, la Palatul Cot…