Acasă Intern Titus  Corlățean critică MAE. Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă

Titus  Corlățean critică MAE. Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă

Titus Corlățean, în calitate de coordonator al departamentului de politică externă al PSD, a semnat un comunicat de presă remis miercuri seară, care conține o notă critică la adresa Ministerului de Externe condus de Teodor Meleșcanu și celui responsabil cu implementarea parteneriatelor strategice, coordonat de Ana Birchall.

În comunicatul de presă, Titus Corlățean sugerează că aceste instituții nu ar fi făcut suficiente eforturi pentru a chema ambasadele critice la un „dialog deschis, fundamentat pe informații și evaluări pertinente”.

Titus Corlățean știe că ministrul de Externe Teodor Meleșcanu se află de mai multe zile în Statele Unite, unde a avut o întâlnire oficială de lucru cu șeful diplomației americane Mike Pompeo, și  participă la Washington, alături de miniștri de externe ai statelor membre NATO, la reuniunea consacrată celei de-a 70-a aniversări a alianței.

Cu toate că Titus Corlățean cunoaște, cel puțin din relatările mass media, agenda ministrului de Externe, îl critică pentru activități pe care le-ar putea desfășura numai dacă s-ar afla la București.

Cunoscând activitatea, apreciem, mediocră a fostului ministru de Externe Titus Corlățean și modul cum, în urmă cu un an, i-a dădea lecții de strategie președintelui SUA Donald Trump, privind retragerea trupelor americane din Siria, ne-am îndreptat atenția spre doctoratul său. Fără a uita să punctăm și ”etica” sa din timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, din anul 2004, când a candidat pentru un post de parlamentar în județul Brașov.

Titus Corlățean și-a publicat teza de doctorat. I-am cumpărat cartea pentru a vedea ce noutăți aduce în materie de cercetare juridică. Teza, dacă ceea ce este publicat în carte este conținutul integral al tezei, ar putea fi cel mult tema unei disertații pentru studii la master. Și, pentru că este în trend, am verificat teza cu un program de copyright (text atașat); vom reveni cu amănunte.

Loader
Loading...

EAD Logo
Taking too long?

Reload Reload document

|

Open Open in new tab

5/5 - (34 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

ICR Tel Aviv: „Israelul și Algoritmul Holocaustului”, invitat prof. dr. neurolog Jean Jacques Askenasy

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Editura Saga din Israel, organi…