Acasă Extern Beijingul va reduce taxele vamale pentru automobile fabricate în SUA

Beijingul va reduce taxele vamale pentru automobile fabricate în SUA

China a fost de acord să reducă şi să elimine taxele vamale pentru vehiculele importate din Statele Unite, a transmis preşedintele american Donald Trump, dar Beijingul nu a confirmat până în acest moment anunţul făcut pe Twitter de liderul de la Washington, relatează BBC News.

„China a fost de acord să reducă şi să elimine taxele pentru automobilele venite în China din SUA. În prezent, taxele erau de 40%”, a afirmat preşedintele american, într-un mesaj postat duminică seară pe Twitter.

Producătorii auto americani au fost foarte afectaţi de decizia Beijingului de a spori taxele vamale pentru vehiculele importate din SUA, măsură luată în luna iulie, în replică la taxele vamale suplimentare de sute de miliarde de dolari impuse de Washington importurilor din China.

În locul impozitului unic pe venit de 10% ar trebui un procent mai mic pentru cei cu venituri mici şi un procent mai mare pentru cei cu venituri mari?

Președintele Trump nu a oferit mai multe detalii, iar Casa Albă şi autorităţile chineze nu au comentat momentan subiectul.

5/5 - (5 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Denisa ORBAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Noua tulpină de COVID se transmite mai ușor și are un grad de mortalitate crescut

Premierul Boris Johnson a atenționat vineri seara că noua tulpină a COVID-19  este mult ma…