Acasă Intern Eurodeputat PSD: Secretarul general PPE are tupeu. Firma unui coleg de partid alimenta nave ruseşti

Eurodeputat PSD: Secretarul general PPE are tupeu. Firma unui coleg de partid alimenta nave ruseşti

Europarlamentarul PSD Andi Cristea a afirmat că secretarul general al PPE,  are mult tupeu să critice Guvernul, în condiţiile în care un coleg de al său de partid, comisar european pe energie, deţinea o companie care alimenta flota navală rusă din Marea Mediterană.

„Domnul Secretar General al PPE are mult tupeu. Colegul lui de partid este Comisarul European responsabil cu portofoliul energiei, despre care aflăm în 2016, din presă, că deţinea, în 2014 compania care alimenta flota năvală rusă din Marea Mediterană. În vremurile în care Crimeea era anexată. Povestea devine faimoasă când soţia şi cumnatul lui apar în Panama Papers. Oamenii ăştia vin să împartă dreptatea la Bucureşti după ce au împărţit banii cu ruşii. Google it”, a scris Andi Cristea, duminică, pe Facebook.

Reacţia eurodeputatului PSD vine după ce secretarul general al PPE Antonio López-Istúriz White a criticat PSD, sâmbătă la Summitul PPE al liderilor locali şi regionali, spunând că Guvernul României este un eşec, iar în Spania cetăţenii se plâng că au prea multe autostrăzi, în timp ce aici românii protestează cu au prea puţine, ceea ce este „ridicol”.

Acesta a mai spus că lupta pentru Europa, pentru drepturi şi democraţiei, a fost iniţiată aici, iar socialismul nu mai reprezintă răspunsul la nevoile europenilor, dând exemplu negativ guvernarea de la Bucureşti.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Adela BOTOȘ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Palatul Cotroceni: Întâlnire Klaus Iohannis – Ursula von der Leyen

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, luni, la Palatul Cot…