Acasă Extern Iranul și-a crescut de trei ori producția de rachete

Iranul și-a crescut de trei ori producția de rachete

Iranul și-a mărit de trei ori producția de rachete, a declarat miercuri comandantul Gărzii Revoluționare, potrivit serviciului de știri Fars.

Comandantul nu a explicat în ce perioadă de timp a avut loc creșterea producției.

„În trecut, a trebuit să dăm o mulțime de explicații diferitelor organisme pentru acțiunile noastre, dar nu mai este așa”, a declarat generalul de brigadă Amir Ali Hajizadeh, șeful diviziei aerospațiale a Gărzii Revoluționare, potrivit Fars.

„Producția noastră a crescut de trei ori față de trecut”, a spus el, referindu-se la rachete.

Guvernul, parlamentul și alți oficiali iranieni au convenit, în special, asupra necesității rachetelor sol -sol, a spus Hajizadeh.

Serviciul de știri Fars nu a dat detalii suplimentare.

Ministrul de externe al Franței a vizitat Iranul, luni, într-o misiune delicată pentru a reafirma sprijinul Europei pentru Acordul nuclear care a sprijinit economia Iranului, reluând în același timp îngrijorarea Statelor Unite cu privire la programul iranian de de rachete și rolul Iranului în conflictele regionale.

Vizita ministrului Jean-Yves Le Drian a reflectat eforturile franceze de a proteja Acordul cu Iranul semnat în 2015 cu cu marile puteri.

Președintele american Donald Trump a amenințat că SUA va ieși din acord dacă trei state europene semnatare ale pactului  nu o vor „repara” acordul, forțând Iranul să-și limiteze influența în Orientul Mijlociu și să-și oprească programul de rachete balistice.

Înalți oficiali iranieni i-au spus luni ministrului Le Drian că programul de rachete balistice a Iranului nu a fost negociat în cadrul acordului din 2015.

5/5 - (5 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…