Acasă Cultură Ministerul Transporturilor cu look polonez

Ministerul Transporturilor cu look polonez

 Ministerul Transporturilor are pe pagina de coperta Facebook o autostradă din Polonia. Postarea a fost făcută astăzi.

Băi! Mai bine postați un Master Plan sau un studiu de fezabilitate că prin ele s-au dus banii noștri de autostrăzi pe apa sâmbetei.

Cum ministerul e ”varză” la autostrăzi, ce să facă și IT-stul de la Transporturi? S-a uitat și el pe la alte state europene și-a zis în sinea lui ”autostăzile din Germania sunt suuuper, dar dacă le copiez de acolo s-ar putea să se prindă vizitatorii ca avem mulți români plecați în Occident; dacă fac copypaste la o autostradă din Polonia nu-și vor da seama, ei cam seamnă cu noi”.

Situația nu e ridicolă, este cinică și dureroasă pentru modul în care Ministerul Transporturilor ne i-a de două ori de proști, atât cu lipsa autostrăzilor cât și cu această postare pe facebook.

Autostrăzi sigur nu vom avea, deși sunt bani, dar nu suntem în stare. Dacă în 30 de ani s-au construit doar 640 de kilometri de autostradă la cel mai scump preț de pe planetă, de ce să mai cheltuim bani cu autostrăzile care nu se construiesc? Zborul este mai rapid.

Fiți optimiști, anul viitor apar taxi-urile aeriene Uber, în Dubai și S.U.A., și sigur în doi, trei ani vor apare la vânzare mașini zburătoare.

 

5/5 - (31 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Călin ISĂRESCU
Mai multe Cultură
Comentarii închise.

Recomandări

Cursul Leu – Euro va depăși 5 lei în următoarele luni

Rata anticipată a inflației pentru orizontul de 12 luni a înregistrat o valoare medie de 4…