Acasă Extern Rusia este gata să discute despre vizita lui Putin la Washington

Rusia este gata să discute despre vizita lui Putin la Washington

Rusia este pregătită să discute despre o nouă întâlnire propusă între președintele rus Vladimir Putin și omologul său american Donald Trump, a informat vineri agenția de știri Interfax, citându-l pe ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Anatoly Antonov.

Casa Albă a declarat joi că președintele Trump l-a invitat pe Vladimir Putin să viziteze Washingtonul în această toamnă, o replică îndrăzneață la valul de critici din Statele Unite în legătură cu summitul a Trump-Putin de la Helsinki, din această săptămână.

Președintele Trump a uimit lumea, luni, prin faptul că nu s-a confruntat public cu Vladimir Putin, la primul summit al celor doi, pentru presupusa ingerință a Moscovei în alegerile din 2016. Ce s-a discutat în timpul întâlnirii unu-la-unu dintre Trump și Putin, în prezența doar a interpreților, rămâne necunoscut.

Ambasadorul Antonov a declarat că președintele Putin a făcut propuneri concrete omologului său în legătură cu soluționarea conflictului din estul Ucrainei, a relatat vineri Interfax, deși nu a precizat care au fost acestea.

Ambasadorul rus a fost citat spunând că ar fi bine să se organizeze o întâlnire între ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu, și omologul său american James Mattis, adăugând că un grup de parlamentari americani intenționează, de asemenea, să viziteze Rusia.

În această lună, un grup de congresmeni republicani au efectuat o vizită la Moscova, vizită ce ar putea fi reluată în prima jumătate a lunii august, a declarat deputatul rus Konstantin Kosachyov, citat agenția de presă TASS.

5/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…