Acasă Economie Trump: Amazon plăteşte prea puțin

Trump: Amazon plăteşte prea puțin

Preşedintele SUA Donald Trump a pornit al doilea atac într-o singură săptămână la adresa Amazon, cel mai mare retailer online din lume, cu privire la faptul că acesta beneficiază de tarife mult prea mici pentru serviciile Poştei Americane, şi un plăteşte suficiente taxe, relatează agenţia Reuters.

Donald Trump a postat sâmbătă pe Twitter un comentariu cu privire la practicile Amazon, întărindu-şi acuzaţiile făcute cu câteva zile în urmă.

„Referitor la acest subiect, s-a raportat că Poşta SUA va pierde în medie 1,5 dolari pentru fiecare colet pe care îl livrează pentru Amazon. Acest lucru înseamnă miliarde de dolari”, a scris sâmbătă preşedintele SUA pe contul său de Twitter.

Investitorii sunt îngrijoraţi de măsurile luate de autorităţi împotriva Amazon, acţiunile retailerului online înregistrând o scădere de 3,3% de miercuri pe joi, ceea ce a afectat valoarea de piaţă a companiei cu circa 24 miliarde dolari.

“Dacă Poşta SUA ar mări tarifele, costurile Amazon de livrare s-ar majora cu 2,6 miliarde dolari”, a spus Donald Trump, adăugând că Amazon trebuie să plătească costurile şi taxele “reale”.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Economie
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…